Tidligere forstillinger

SOMMER-KONCERTER

SOMMERKONCERTER

I august 2018 inviterede Helsingør Kammeropera for første gang til operakoncert under åben himmel. Koncerten foregik i den smukke og stemningsfulde have ved Marienlyst Slot.

 

Siden har Kammeroperaen hvert år holdt en festlig sommerkoncert under åben himmel et sted i Helsingør.

Tak til fonde

Sommerkoncerterne er blevet støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Nellemann-fonden, Spar Nord Fonden og Helsingør Kommune.

 

Tak også til vores sponsorer og samarbejdspartnere, WMpro lyd- og lysudstyr, OK seviceudelejning, Sweet Image Huset og Gallery Henrik Schurmann.

 

sommerkoncerter

sommer-koncerter

sommerkoncert i klostergården

Hvert år holder Helsingør Kammeropera en festlig sommerkoncert under åben himmel et sted i Helsingør. I 2022 fandt denne koncert sted i den smukke historiske Klostergård ved Sct. Mariæ Kirken, som var en stemningsfuld ramme om arrangementet. Her bød Kammeroperaen på et uddrag af musikhistoriens mest elskede operaer.

 

Der var som altid fri entré ved sommerkoncerten og det var en fornøjelse at se så mange mennesker strømme til. Alle var med til at skabe en helt igennem magisk aften i Klostergården.

Medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

MEZZOSOPRAN   Ditte Errboe

TENOR   Gert Henning Jensen

BARYTON   Palle Knudsen

KLAVER   Leif Greibe

OPERA PÅ SIMON SPIES PLADS

I august 2020 afholdt Helsingør Kammeropera en festlig, folkelig og meget stemningsfuld sommerkoncert i sensommersolen på Helsingørs charmerende Simon Spies Plads. Her bød Kammeroperaen på et uddrag af musikhistoriens mest elskede operaer af Mozart, Verdi, Leoncavallo, Puccini og Bizet samt en række napolitanske sange. 

 

Kammeroperaen gentog successen i august 2021, hvor publikum endnu engang mødte talstærkt op og bidrog til den festlige og næsten sydlandske stemning på en fyldt Simon Spies Plads.

Medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

TENOR   Niels Jørgen Riis

BARYTON   Guido Paevatalu

KLAVER   Leif Greibe

OPERA VED MARIENLYST SLOT

Den 24. august 2018 inviterede Helsingør Kammeropera i samarbejde med Marienlyst Slots Venner for første gang til operakoncert under åben himmel. Koncerten foregik i den smukke og stemningsfulde have ved Marienlyst Slot. Her præsenterede et hold af solister med tilknytning til Det Kongelige Teater et uddrag af musikhistoriens mest kendte og elskede operaer.

 

Tæt på 1300 publikummer var mødt op i haven ved Marienlyst Slot denne aften for at nyde opera under åben himmel. Det blev en meget stemningsfuld operakoncert, hvor aftensolens orange lys ramte skyerne og den dramatiske himmel blev en del af kulissen. 

Medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

MEZZOSOPRAN   Elisabeth Jansson

TENOR   Gert Henning Jensen

BARYTON   Guido Paevatalu

KLAVER   Leif Greibe

billedgalleri
Fotograf Henrik Schurmann, Stig Brostrøm og Helle le Fevre