kammeroperaen

presse

Helsingør Kammeropera har siden 2016 opført en lang række operaer, kammermusikkoncerter og operakoncerter i Helsingør, og har gennem årene modtaget mange rosende ord fra pressen og fra publikum.

pressen skrev

“Aftenen var endnu en triumf for Helsingør Kammeropera, der giver tilhørerne en følelse af nærvær, som de store operascener ikke kan præstere. Det begejstrede publikum kvitterede med stående bifald.”

 

Kappen og Bajadser, Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

“Når man oplever en opera, som her i kammerformat, og de medvirkende er på højeste niveau, føler man sig i den grad begunstiget. Det tætte nærvær med både sangere og musikere gør oplevelsen stærk og intens’ […] ‘Der var fuldt fortjent stående bifald fra den begejstrede teatersal.

 

Elskovsdrikken, Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

“Denne type kammerforestillinger spiller en vigtig rolle for at operaen som kunstform kan nå så langt ud som muligt”.

 

La Traviata, Sanne Caft, Ascolta

“De tre personers modstridende følelser blev forløst med en dybde, en loyalitet og et væld af både menneskelige of musikalske nuancer. Det begejstrede publikum kvitterede for en stor operaoplevelse med stående og taktfast bifald. Det var igen en kunstnerisk sejr for Helsingør Kammeropera, der fortsætter med at være en vigtig del af byens kulturliv.”


La Traviata, Ole Josephsen, Helsingør Dagblad.

publikum skrev

“Jeg er utrolig glad for at kunne konstatere, at rigtig mange fra mit politiske netværk og almindelige omgangskreds har måttet bøje sig for jeres utroligt charmerende kammeropera og den meget fornemme kunstneriske kvalitet og givet mig ret i, at kammeroperaen har en vigtig plads i Helsingørs kulturudbud”.

 

Johannes Hecht-Nielsen, tidligere borgmester i Helsingør Kommune

“Det er et fantastisk program, med et sindssygt højt niveau, I præsenterer. I er med til at skabe et operamiljø i Helsingør og selvfølgelig skal vi støtte det. I gør det godt”.

 

Henrik Møller, tidligere formand for Kulturudvalget i Helsingør Kommune

“Tak for en overvældende aften i går. Først et smukt og usædvanligt teaterrum. Dernæst fulgte tre veloplagte sangere, herlig musikalsk ledsagelse og en pause hvor der blev serveret herlig kransekage og champagne. Jeg har besøgt mange store operahuse, men aldrig oplevet en så festlig og hyggelig stemning. Det må også være det eneste sted i verden at den forførende diva bringer kransekagen ned i salen og skærer den ud til publikum. Der var ikke et øje tørt. Vi elskede den gestus. Det er bla. på den måde der skabes et fast publikum som de fleste var […] I beundring for en gennemført festlig aften.”

 

Nytårskoncert 2020, Ole Christensen, nyt medlem