Tidligere forstillinger

NYTÅRS-KONCERTer

NYTÅRS-KONCERTer

Traditionen tro ønsker Helsingør Kammeropera hvert år alle et godt nytår med en sprudlende nytårskoncert med wienermusik, opera- og operetteperler – og champagne og kransekage i pausen.

pressen skrev

[…] ‘Stående bifald og trampen i gulvet udløste et ekstranummer, alle tiders Enkevals fra samme operette med alle tre sangere iført champagneglas. En sprudlende afslutning på en festlig aften, hvor seriøse kunstnere slog gækken løs..’

Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

publikum skrev

[…] ‘Tak for en overvældende aften i går. Først et smukt og usædvanligt teaterrum. Dernæst fulgte tre veloplagte sangere, herlig musikalsk ledsagelse og en pause hvor der blev serveret herlig kransekage og champagne. Jeg har besøgt mange store operahuse, men aldrig oplevet en så festlig og hyggelig stemning. Det må også være det eneste sted i verden at den forførende diva bringer kransekagen ned i salen og skærer den ud til publikum. Der var ikke et øje tørt. Vi elskede den gestus. Det er bla. på den måde der skabes et fast publikum som de fleste var […] I beundring for en gennemført festlig aften.

Ole Christensen, nyt medlem

Tak til fonde

Nytårskoncerterne er blevet støttet af A. P. Møller Fonden, Helsingør Kommune, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Kirsten og Frits Frederiksens Fond, Dansk Skuespillerforbund, Brebølfonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond og Tømmerhandler Vilhelm Bangs Fond.

 

Tak også til vores sponsorer og samarbejdspartnere, Copenhagen Piano, Sweet Image Huset og Gallery Henrik Schurmann.

NYTÅRSKONCERTer

wienermusik, opera- og operetteperler

Helsingør Kammeropera har siden 2018 hvert år afholdt en efterhånden traditionsrig Nytårskoncert med højt humør i det gamle charmerende Helsingør Teaterhus.

 

Her har sangerne sopran Camilla Illeborg, tenor Gert Henning-Jensen, tenor Niels Jørgen Riis, og baryton Guido Paevatalu budt på et sprudlende program af wienermusik, opera- og operetteperler, akkompagneret af en veloplagt wienertrio under ledelse af kapelmester Leif Greibe.

 

Kammeroperaen ønsker altid alle et godt nytår med champagne og kransekage i pausen.

medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

TENOR   Niels Jørgen Riis

TENOR   Gert Henning-Jensen

BARYTON   Guido Paevatalu

VIOLIN   Charlotte Rafn

VIOLIN   Anna Gwozdz

CELLO   Nina Reintoft

CELLO   Richard Krug

KAPELMESTER  Leif Greibe

billedgalleri
fotograf Henrik Schurmann