NYTÅRSKONCERT

.

Nytårskoncert i Teaterhuset

Kammeroperaen inviterede den 12. januar 2019 alle til en festlig Nytårskoncert med højt humør i det gamle charmerende Helsingør Teaterhus. Her bød tenor Niels Jørgen Riis, sopran Camilla Illeborg og baryton Guido Paevatalu akkompagneret af en wienertrio under ledelse af kapelmester Leif Greibe, på et sprudlende program af wienermusik, opera- og operetteperler. Kammeroperaen ønskede alle et godt nytår med champagne og kransekage i pausen.

.


Nytårskoncert med bobler

‘…Niels Jørgen og Guido sluttede med den smukke duet ‘I templets lyse hal’ fra Bizets ‘Perlefiskerne’. De to stemmer klædte hinanden i den grad, og det var kongelig kunst fra øverste hylde. Stort bifald og ivrig piften fremkaldte naturligvis et ekstranummer: Den udødelige enkevals fra Lehars ‘Den glade enke’ med alle tre sangere på scenen i en smuk koreografi. En flot afslutning på en festlig aften med byens opera’.

Ole Josepsen, Helsingør Dagblad

LÆS ANMELDELSEN HER

.

‘Tak for en overvældende aften i går. Først et smukt og usædvanligt teaterrum. Dernæst fulgte tre veloplagte sangere, herlig musikalsk ledsagelse og en pause hvor der blev serveret herlig kransekage og champagne. Jeg har besøgt mange store operahuse, men aldrig oplevet en så festlig og hyggelig stemning. Det må også være det eneste sted i verden at den forførende diva bringer kransekagen ned i salen og skærer den ud til publikum. Der var ikke et øje tørt. Vi elskede den gestus. Det er bla. på den måde der skabes et fast publikum som de fleste var […] I beundring for en gennemført festlig aften.

Ole  Christensen, nyt medlem

.


Medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

TENOR   Niels Jørgen Riis

BARYTON   Guido Paevatalu

WIENERTRIO  Musikere fra Det Kongelige Kapel

KAPELMESTER  Leif Greibe

.


Tak til vores sponsorer

Nytårskoncerten blev støttet af Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Kirsten og Frits Frederiksens Fond, Oticon Fonden, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond og Tømmerhandler Vilhelm Bangs Fond.

Tak også til Copenhagen Piano, Sweet Image Huset, Gallery Henrik Schurmann og Nofoprint.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090