ROSSINIS GÅS

20. maj 2022 kl. 18

Helsingør Teaterhus

KØB BILLET NU

.


Italiensk operamiddag

Man siger at Rossini har grædt tre gange i sit liv: da Barberen i Sevilla blev en fiasco, da hans mor døde, og den dag han tabte en stegt gås i floden. Rossini havde en stor passion for gourmetmad og endte med at vie sit liv til kokkekunsten – der på mange måder har meget til fælles med opera.

Vi slutter endnu engang sæsonen af med en intim og festlig operamiddag for Kammeroperaens medlemmer. Her vil restauratør Walther Zinck fra Skydeselskabet på den anden side af Stengade tilberede en 4-retters menu tilberedt af råvarer fra lokale producenter. Mellem retterne underholder Kammeroperaens kunstneriske team med kendte og elskede sange og operahits. Vi glæder os til denne stemningsfulde aften med noget for alle sanser og håber, at vi er godt igang med at skabe en ny tradition i Kammeroperaen.

KØB BILLET NU

.


Medvirkende

SOPRAN  Camilla Illeborg

TENOR  Niels Jørgen Riis

BARYTON  Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

.


Billetter

Entré for operamiddagen inkl. velkomstdrink: 950 kr (kun for medlemmer)

Vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes i Sweet Image baren. Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør. Billetter refunderes kun hvis arrangementet er blevet aflyst eller flyttet og gebyret til Billetto refunderes ikke.

KØB BILLET NU

.


Bliv medlem

Medlemmer får rabat på opera- og koncertbilletter; har adgang til medlemsarrangementerne; og modtager foreningens nyhedsmail.

Prisen for medlemskab er 100 kr. pr. sæson. Ønsker du at blive medlem, skal du skrive til info@kammeropera.dk.

BLIV MEDLEM NU

.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset åbner en halv time før operamiddagen.

.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090