ROSSINIS GÅS

20. maj 2022 kl. 18

Helsingør Teaterhus

KØB BILLET NU

.


Fransk operamiddag

Fredag den 20. maj kl. 18 runder vi sæson 2021/22 af med en festlig operamiddag for Kammeroperaens medlemmer: Rossinis Gås, som finder sted i Helsingør Teaterhus .

Man siger at Rossini, som havde en stor passion for gourmetmad, har grædt tre gange i sit liv: da Barberen i Sevilla blev en fiasco, da hans mor døde, og den dag han tabte en stegt gås i Seinen.

Vi har i år besluttet at lade Seinen i Paris være ramme om vores operamiddag. Vi har således fået restauratør Walther Zinck fra Skydeselskabet til at tilberede en 4-retters fransk menu, bestående af blandt andet Farseret perlehønebryst med sauce af cognacflødeglace, Brie de Meaux med trøffelolie og Tarte au citron, mens Sweet Image Huset vil sammensætte en passende vinmenu.

Mellem retterne vil sopran Camilla Illeborg, tenor Niels Jørgen Riis, baryton Guido Paevatalu og kapelmester Leif Greibe underholde med musik der har relation til Paris enten fordi handlingen foregår i Paris eller komponisten er fransk. Vi skal således høre musik af Bizet, Gounod, Massenet, Poulenc, Puccini, Verdi og Aznavour.

Vi glæder os rigtig meget til denne stemningsfulde aften i jeres selskab med noget for alle sanser.

KØB BILLET NU

.


Medvirkende

SOPRAN  Camilla Illeborg

TENOR  Niels Jørgen Riis

BARYTON  Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

.


Menu

Gratinerede hvide asparges; Farseret perlehønebryst med bagte nye grøntsager, urtekartofler og sauce af cognacflødeglace; Brie de Meaux rørt med trøffelolie serveret på toast med bagt tomat; Tarte au citron; Kaffe

.


Billetter

Entré for operamiddagen inkl. velkomstdrink: 950 kr (kun for medlemmer)

Vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes i Sweet Image baren. Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør. Billetter refunderes kun hvis arrangementet er blevet aflyst eller flyttet og gebyret til Billetto refunderes ikke.

KØB BILLET NU

.


Bliv medlem

Medlemmer får rabat på opera- og koncertbilletter; har adgang til medlemsarrangementerne; og modtager foreningens nyhedsmail.

Prisen for medlemskab er 100 kr. pr. sæson. Ønsker du at blive medlem, skal du skrive til info@kammeropera.dk.

BLIV MEDLEM NU

.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset åbner en halv time før operamiddagen.

.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090