FORENING

.

Helsingør Kammeropera er en lokal forankret forening der har til formål at fremme og udbrede kendskabet til opera og klassisk musik i Helsingør og omegn, og samtidig at være et kulturelt mål for publikum fra den anden side af sundet, hovedstaden og det øvrige Sjælland.

Dette realiseres ved at præsentere nogle af Danmarks absolut mest anerkendte sangere og musikere i velkendte operaforestillinger arrangeret for solist- og kammerensemble.

Formidling af operaen som kunstart til et mere uerfarent publikum og kommende generationer er ligeså central for Kammeroperaen og realiseres gennem blandt andet store udendørs arrangementer og børneoperaer.

.

Betyrelsen og den kunstneriske ledelse

Den kunstneriske ledelse af Helsingør Kammeropera varetages i fællesskab af en styregruppe: Sopran Camilla Illeborg, som er projektleder, initiativtager til Kammeroperaen og også formand for foreningen; baryton Guido Paevatalu som er instruktør og scenograf på hovedparten af forestillingerne; tenor Niels Jørgen Riis, som er forestillingsleder; og pianist Leif Greibe som er Kammeroperaens kapelmester og arrangør.

Styregruppens mange kvalifikationer suppleres af foreningens bestyrelsesmedlemmers juridiske og regnskabsmæssige kompetencer.

SE DEN KUNSTNERISKE LEDELSE

SE BESTYRELSEN

.

Kammeroperaens forestillinger

Helsingør Kammeropera har siden november 2016 spillet en lang række operaforestillinger og koncerter.

SE MERE OM KAMMEROPERAENS FORESTILLINGER

.


Tak til vores sponsorer

Tak til vores mange sponsorer for den store opbakning og anerkendelse.

.

Bliv medlem af foreningen

Som medlem af Helsingør Kammeropera er du med til at bakke op om foreningens aktiviteter og visioner for musiklivet i Helsingør og omegn.

BLIV MEDLEM AF FORENINGEN

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090