ROSSINIS GÅS

20. maj 2023 kl. 18

Helsingør Teaterhus

KØB BILLET NU

.


Italiensk operamiddag

Man siger at Rossini, der som bekendt havde en stor passion for gourmetmad, har grædt tre gange i sit liv: da Barberen i Sevilla blev en fiasco, da hans mor døde, og den dag han tabte en stegt gås i floden.

Traditionen tro runder vi sæsonen af med Rossinis gås, en festlig operamiddag for Kammeroperaens medlemmer, som afholdes den 20. maj 2023 kl. 18 i det gamle Teaterhus.

Her vil restauratør Walther Zinck fra Skydeselskabet tilberede en 4-retters italiensk menu, hvortil Sweet Image Huset vil sammensætte en herlig italiensk vinmenu.

Mellem retterne vil sopran Camilla Illeborg, tenor Gert Henning-Jensen, baryton Jens Søndergaard og kapelmester Leif Greibe underholde med skøn musik fra det italienske operarepertoire.

Vi glæder os rigtig meget til denne stemningsfulde aften i jeres selskab med noget for alle sanser.

KØB BILLET NU

.


Medvirkende

SOPRAN  Camilla Illeborg

TENOR  Gert Henning-Jensen

BARYTON  Jens Søndergaard

KAPELMESTER   Leif Greibe

.


Billetter

Entré for operamiddagen inkl. velkomstdrink: 950 kr (kun for medlemmer af Kammeroperaen)

Vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes i Sweet Image baren. Billetter købes via ticketmaster.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør.

KØB BILLET NU

.


Bliv medlem

Medlemmer af Kammeroperaen får rabat på opera- og koncertbilletter; har adgang til medlemsarrangementerne; og modtager foreningens nyhedsmail ca. en gang om måneden.

Prisen for medlemskab er 100 kr. pr. sæson. Ønsker du at blive medlem af Helsingør Kammeropera, skal du skrive til info@kammeropera.dk.

BLIV MEDLEM NU

.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset åbner en halv time før operamiddagen.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090