Tidligere forstillinger

NYTÅRS-KONCERTer

NYTÅRSKONCERTer

Traditionen tro ønsker Helsingør Kammeropera hvert år alle et godt nytår med en sprudlende nytårskoncert med wienermusik, opera- og operetteperler – og champagne og kransekage i pausen.

pressen skrev

[…] ‘Stående bifald og trampen i gulvet udløste et ekstranummer, alle tiders Enkevals fra samme operette med alle tre sangere iført champagneglas. En sprudlende afslutning på en festlig aften, hvor seriøse kunstnere slog gækken løs..’

Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

publikum skrev

[…] ‘Tak for en overvældende aften i går. Først et smukt og usædvanligt teaterrum. Dernæst fulgte tre veloplagte sangere, herlig musikalsk ledsagelse og en pause hvor der blev serveret herlig kransekage og champagne. Jeg har besøgt mange store operahuse, men aldrig oplevet en så festlig og hyggelig stemning. Det må også være det eneste sted i verden at den forførende diva bringer kransekagen ned i salen og skærer den ud til publikum. Der var ikke et øje tørt. Vi elskede den gestus. Det er bla. på den måde der skabes et fast publikum som de fleste var […] I beundring for en gennemført festlig aften.

Ole Christensen, nyt medlem

Tak til fonde

Nytårskoncerterne er blevet støttet af A. P. Møller Fonden, Helsingør Kommune, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Kirsten og Frits Frederiksens Fond, Dansk Skuespillerforbund, Brebølfonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond, Fogs Fond og Tømmerhandler Vilhelm Bangs Fond.

 

Tak også til vores sponsorer og samarbejdspartnere, Copenhagen Piano, Sweet Image Huset og Gallery Henrik Schurmann.

Nytårskoncerter

NYTÅRS-KONCERTer

Wienermusik, opera- og operetteperler

Helsingør Kammeropera har siden 2018 hvert år afholdt en festlig, stemningsfuld og traditionsrig Nytårskoncert i det gamle charmerende Helsingør Teaterhus.

 

Her har sangerne sopran Camilla Illeborg, mezzosopran Elisabeth Jansson, tenor Gert Henning-Jensen, tenor Niels Jørgen Riis, og baryton Guido Paevatalu budt på et sprudlende program af wienermusik, opera- og operetteperler, akkompagneret af en veloplagt wienertrio under ledelse af kapelmester Leif Greibe.

 

Kammeroperaen ønsker altid alle et godt nytår med champagne og hjemmebagt kransekage i pausen.

Medvirkende
Camilla Illeborg

Camilla ILleborg

Sopran
cv-foto2

Elisabeth Jansson

Mezzosopran
niels-jorgen-riis_desktop

Niels Jørgen Riis

Tenor
Gert-Henning Jensen, tenor

Gert henning-jensen

Tenor
Portræt Guido Paevatalu

Guido Paevatalu

Baryton
Leif Greibe

LEIF GREIBE

Kapelmester
Helsingør Kammeropera, orkester

MUSIKERE FRA DET KGL. KAPEL

Wienertrio
billedgalleri
fotograf Henrik Schurmann