FIGAROS BRYLLUP

.

Lørdag den 1. december 2018 kl. 20 – premiere

Søndag den 2. december 2018 kl. 16

Helsingør Teaterhus

KØB BILLET NU

.

Helsingør Kammeropera og guidOpera byder snart alle velkommen i Helsingør Teaterhus til Mozarts populære og lystige Da Ponte komedie Figaros Bryllup. En komedie om stærke kvinder og forvirrede mænd – også kaldet Den skøre dag. 

Tempoet er højt og forviklingerne mange. Tjenestefolkene Figaro og Susanna skal giftes. Det irriterer grev Almaviva som arbejder intenst på at forføre Susanna. Grevinde Rosina begræder sit skrantende ægteskab og udtænker – sammen med Susanna – en plan der skal give greven en lærestreg. I mellemtiden dukker Marcellina op med en kontrakt og gør krav på at gifte sig med Figaro; alt imens den kærlighedssyge dreng Cherubino går rundt og besynger sin kærlighed til grevinden – og alle andre kvinder…

Instruktør og scenograf Guido Paevatalu har valgt at lade løjerne på denne skøre dag finde sted på et badehotel i slutningen af 30’erne. Oplev Mozarts mest spillede og elskede opera her i en charmerende og fræk kammerversion for 10 sangere, en fortæller og klavertrio. 

Operaen synges på italiensk. Varighed ca. 2 1/2 time.

.


Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

GREV ALMAVIVA   Jakob Vad

GREVINDE ROSINA   Camilla Illeborg

FIGARO  Tor Lind

SUSANNA   Vibeke Kristensen

CHERUBINO  Josefine Andersson

MARCELINA  Ulla Kudsk Jensen

BARTOLO  Guido Paevatalu

BASILIO Magnus Gislason

BARBARINA  Julie MeeRa Albertsen

ANTONIO  Hans Lawaetz

.


Billetter

Entré for forestillingen: 295 kr

Medlemmer af Helsingør Kammeropera: 270 kr

Børn og unge under 25: 150 kr

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves. Er der problemer med billetkøb, så kontakt gerne info@kammeropera.dk.

KØB BILLET TIL DEN 1. DECEMBER

KØB BILLET TIL DEN 2. DECEMBER

.


Operamenu

Helsingørs franske Bistro Francophile byder vores operagæster på en herlig 3-retters operamenu inden premieren på Figaros Bryllup lørdag den 1. december kl. 20 i og efter forestillingen søndag den 2. december kl 16.

Bistro Francophile ligger på Stengade 81 – 3 minutters gang fra Helsingør Teaterhus. Når du er operagæst i Helsingør Kammeropera får du menuen for 250 kr (normalpris 325 kr).

Du kan bestille bord på telefon 40468767, eller på mail via linket nedenfor. Husk at gøre opmærksom på at du er operagæst i Helsingør Kammeropera, når du bestiller bord.

SE MERE OM BISTRO FRANCOPHILE

RESERVÉR BORD NU

.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset og cafeen åbner en time før forestillingen.

Der kan købes vin og snacks i cafeen før forestillingen og i pausen.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090