Tidligere forstillinger

Elskovs-drikken

Elskovsdrikken

Helsingør Kammeropera opførte i september 2017 Donizettis berømte kærlighedskomedie Elskovsdrikken, der med sin sprudlende og folkelige charme og sin smukke musik begejstrede Helsingør Teaterhus.

Pressen skrev

‘Elskovsdrik og hot pants’

[…] ‘Una furtiva lagrima, der som den eneste blev sunget på italiensk, blev i Niels Jørgen Riis’ fortolkning så smuk, at man selv fik lidt vådt i øjenkrogen’ […]

 

‘Når man oplever en opera, som her i kammerformat, og de medvirkende er på højeste niveau, føler man sig i den grad begunstiget. Det tætte nærvær med både sangere og musikere gør oplevelsen stærk og intens’ […]

 

‘Der var fuldt fortjent stående bifald fra den begejstrede teatersal’.

Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

Tak til fonde

Produktionen af Elskovsdrikken er støttet af Kirsten og Frits Frederiksens Fond, Nordea Fonden, 15. Juni Fonden og Dansk Skuespillerforbund.

 

Tak også til vores sponsorer og samarbejdspartnere Copenhagen Piano, Sweet Image Huset og Gallery Henrik Schurmann.

Elskovsdrikken

En kærlighedskomedie af Donizetti

Helsingør Kammeropera opførte i september 2017 Donizettis berømte kærlighedskomedie Elskovsdrikken, der med sin sprudlende og folkelige charme og sin smukke musik begejstrede Helsingør Teaterhus.

 

Handlingen foregår, her i Guido Paevatalus skøre iscenesættelse, i en lille flække i Sverige i begyndelsen af 60’erne. Her underholder landsbypigen Adina på byens plads om en elskovsdrik, hun netop har læst om i ‘Tristan og Isolde’. Det hører den forelskede Nemorino, der desperat efter at vinde Adinas hjerte, drikker sig fuld i elskovsdrik (rødvin), købt hos fidusmageren Dulcamara – alt imens Adina lover sig væk til charlatanen Belcore… Og spørgsmålet er, om Dulcamaras elskovsdrik når at få sin virkning, inden det er for sent. Forestillingen er produceret af guidOpera. 

Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

NEMORINO   Niels Jørgen Riis

ADINA  Camilla Illeborg

DULCAMARA   Guido Paevatalu

BELCORE I   Anders Jakobsson

BELCORE II   Bo Kristian Jensen

GIANNETTA   Josefine Andersson

VIOLIN  Charlotte Rafn

CELLO   Nina Reintoft

billedgalleri
fotograf Henrik Schurmann