OPERA UNDER ÅBEN HIMMEL

3. september 2022 kl. 18

Helsingør Teaterhus

FRI ENTRÉ

.


Sommerkoncert i klostergården

Hvert år holder Helsingør Kammeropera en festlig sommerkoncert under åben himmel et sted i Helsingør. I år vil denne koncert finde sted i den smukke og stemningsfulde klostergård ved Sct. Mariæ Kirken, som kommer til at være en smuk ramme om arrangementet.

Sommerkoncerten finder sted lørdag den 3. september 2022 kl. 18, hvor tenor Gert Henning-Jensen, baryton Palle Knudsen, sopran Camilla Illeborg og kapelmester Leif Greibe vil byde på et uddrag af musikhistoriens mest elskede operaer.

Der er fri entré ved sommerkoncerten.

.


Bestil en lækker madkurv

Det er muligt at forudbestille en lækker madkurv med tapas bestående af … samt brød fra enmandsbageriet Markbrød. Madkurven er tilberedt af Walther Zinck fra Skydeselskabet og koster 160 kr. Der kan købes kølig italiensk hvidvin og lignende fra Sweet Image Huset i baren som åbner kl. 17.

BESTIL MADKURV HER

.


Medvirkende

SOPRAN   Camilla Illeborg

TENOR   Gert Henning Jensen

BARYTON   Palle Knudsen

KLAVER   Leif Greibe

.


Klostergården ved Sct. Mariæ Kirken

Sct. Anna gade 38

3000 Helsingør

Der bliver stillet stole op til publikum i klostergården, men der vil være et begrænset antal siddepladser. Man er velkommen til at tage et tæppe med til græsset. Det er muligt at forudbestille en madkurv samt at købe vin før koncerten og i pausen. Baren åbner kl. 17.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090