.

KLAVERAFTEN MED KATRINE GISLINGE 

Salonkoncert

I samarbejde med Musikalske Saloner i Helsingør bød vi den 11. marts 2018 indenfor i Teaterhuset til en overdådig klaveraften med Katrine Gislinge.

Katrine Gislinge har de seneste to årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister med både solo og kammermusikkoncerter over det meste af Europa. Blandt andet med Den Danske Klavertrio, som herudover består af violonist Lars Bjørnkjær og cellist Toke Møldrup – og som i øvrigt besøger os den 3. marts 2019 kl. 16 med en kammermusikkoncert i Helsingør Teaterhus.

Hun er uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Anne Øland med debutkoncert i 1992. Siden blev det til studier i New York og London.

Katrine Gislinge har spillet i adskillige radio- og TV-transmissioner og har samarbejdet med internationale musikere såsom violinisten Gidon Kremer, den tyske Petersen String Quartet, cellisten Jian Wang, cellisten Marc Coppey, fløjtenisten Emmanuel Pahud, violinisten Augustin Dumay og violinisten Gérard Caussé.

Ved koncerten i Helsingør Teaterhus, hvor det store flotte koncertflygel fra Copenhagen Piano står, spillede Katrine Gislinge værker af Debussy, heriblandt den kendte ‘Clair de lune’; 5 fantasier fra Brahms opus 116; 6 nocturner komponeret af hendes mand Bent Sørensen; og sidst men ikke mindst tog hun salen med storm med Chopins Nocturne og Ballade i g-mol.


Medvirkende

KLAVER  Karine Gislinge

.


Sponsorer

Flygelet er venligst udlånt af Copenhagen Piano.

Tak til Sweet Image Huset for vin og snacks i pausen.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090