SÆSON 2017/18

Helsingør Kammeropera og guidOpera har besluttet i samarbejde at realisere den fælles vision om et kammeroperahus i Helsingør og vi præsenterer hermed med glæde og stolthed programmet for vores allerførste sæson.

KØB BILLET TIL NYTÅRSKONCERTEN

LÆS MERE OM NYTÅRSKONCERTEN

.


La Bonne Chanson – salonkoncert

10. september 2017  – I samarbejde med Musikalske Saloner i Helsingør

Vi byder sæsonen velkommen med en stor kammermusikkoncert, hvor nogle af landets bedste musikere vil spille Faurés smukke sange, ‘La Bonne Chanson’ og Taneyevs fantastiske klaverkvintet i g-mol. 

LÆS MERE

.


Elskovsdrikken – en kærlighedskomedie af Donizetti

15. – 16. september 2017

Vi byder indenfor til Donizettis berømte kærlighedskomedie Elskovsdrikken, der med sin sprudlende og folkelige charme og sin smukke musik, som du kender, nok skal få dig i godt humør.

LÆS MERE

.


La Bohème – Puccinis operaklassiker

2.-3. december 2017

I december 2017 stopper vi op midt i juletravlheden og inviterer indenfor i Helsingør Teaterhus til Puccinis rørende kærlighedsdrama ‘La Bohème’.

LÆS MERE

KØB BILLET NU

.


Nytårskoncert – operetteperler • wienertrio • champagne

20. januar 2018

Helsingør Kammeropera og guidOpera byder det nye år velkommen med en festlig nytårskoncert i det gamle charmerende Teaterhus i Helsingørs centrum.

LÆS MERE

KØB BILLET NU

.


Klaveraften med Katrine Gislinge – salonkoncert

11. marts 2018 – i samarbejde med Musikalske Saloner i Helsingør

Vi byder hermed indenfor i Teaterhuset til en overdådig klaveraften med Katrine Gislinge, en af skandinaviens mest markante pianister, der har givet både solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa.

LÆS MERE

KØB BILLET NU

.


Carmen – en lidenskabelig operatragedie af Bizet

17. -18. marts 2018

Oplev musikhistoriens største operasucces i denne stemningsfulde sydamerikanske kammerversion, der både i sit geniale musikalske arrangement og i instruktør Guido Paevatalus iscenesættelse er henlagt til Cuba i oprørstiden omkring Che Guevara i 50’erne.

LÆS MERE

KØB BILLET NU

..


Børneoperafestival 7.-13. maj 2018

Forestillinger 12.-13. maj 2018

Vi byder hermed børn og barnlige sjæle velkommen til vores første Børneoperafestival, hvor vi i år spiller Andy Papes familieopera ‘Dragen Kjetil’ og Mozarts berømte eventyropera ‘Tryllefløjten’.

LÆS MERE

KØB BILLET NU

.


TIDLIGERE FORESTILLINGER 

.

Tosca som kammeropera

“Stærk oplevelse med Tosca i Helsingør” Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

“Publikum kvitterede med stående ovationer. Igen må man konstatere, at når man oplever opera i kammerformat med sangere på højeste niveau, føler man nærvær og bliver medlevende. Helsingør kammeropera kunne notere sig endnu en sejr”. 

LÆS MERE

.


Bajadser – en opera af Leoncavallo

“Helsingør har fået en opera” Ole Josephsen, Helsingør Dagblad

”Med en opførelse af en opera i kammerformat får man et nærvær og en intimitet, som den store operascene ikke kan give. Og når sangerne, som her, er fra øverste hylde, bliver operaoplevelsen ekstra stærk.”

LÆS MERE

.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090