Klik på billederne for at se mere om forestillingerne

KAMMEROPERA

 

.

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by.
 .

Siden november 2016 har de spillet Leoncavallos BAJADSER, Puccinis TOSCA, Donizettis ELSKOVSDRIKKEN, Puccinis LA BOHÈME, Bizets CARMEN, samt Mozarts TRYLLEFLØJTEN og Papes DRAGEN KJETIL som begge indgik i en Børneoperafestival. Helsingør Kammeropera og guidOpera åbnede den nye sæson 2018/19 med Verdis LA TRAVIATA. Foruden operaforestillingerne har Kammeroperaen stået for arrangementerne af en Nytårskoncert, en række kammermusikkoncerter, samt en stor operakoncert under åben himmel OPERA VED MARIENLYST SLOT.

.
Hovedkræfterne bag Kammeroperaens forestillinger er formand for Helsingør Kammeropera, initiativtager til Kammeroperaen og producent på forestillingerne sopran Camilla Illeborg; chef for guidOpera, instruktør og baryton Guido Paevatalu, som står for iscenesættelsen af forestillingerne; pianist og kapelmester Leif Greibe, som står for arrangementet af operaerne for sit kammerensemble bestående af musikere fra Det kongelige Kapel. Tenor ved Det Kongelige Teater Niels Jørgen Riis er fast tilknyttet Kammeroperaen som desuden gæstes af mange af landets dygtigste sangere og musikere.
 .

I sæson 2018/19 spiller Helsingør Kammeropera foruden Verdis LA TRAVIATA, Mozarts FIGAROS BRYLLUP, Rossinis BARBEREN I SEVILLA, samt Humperdincks HANS OG GRETE og et gæstespil fra Det Kongelige Teater NATTERGALEN som led i en Børneoperafestival 2019.

Tak til vores mange sponsorer for den store opbakning og anerkendelse!

.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090