DEN DANSKE KLAVERTRIO

.

Søndag den 3. marts 2019 kl. 16

Helsingør Teaterhus

KØB BILLET NU

.

Søndag den 3. marts kl. 16 afholder vi i samarbejde med Musikalske Saloner i Helsingør en overdådig kammermusikkoncert i Helsingør Teaterhus ved det store Blüthner koncertflygel venligst udlånt af Copenhagen Piano.

Her ser vi frem til at byde velkommen til tre af landets mest markante musikere: pianist Katrine Gislinge, violinist Lars Bjørnkjær og cellist Toke Møldrup, som kommer med Den Danske Klavertrio og et smægtende program med musik af Beethoven, Lange-Müller og Brahms.

Trioen debuterede i 2015 i Weill Recital Hall at Carnegie Hall i New York. Lars Bjørnkjær og Toke Møldrup er særligt kendte fra deres virke som koncertmestre i henholdsvis Det Kongelige Kapel og Copenhagen Phil, og er begge tillige aktive solister. Katrine Gislinge er koncertpianist i international klasse. Fra hvert sit hjørne af musiklivet har de anmelderroste kunstnere i årevis leveret musikalske oplevelser i særklasse. Det personlige venskab og den særlige musikalske forståelse mellem de tre førte til dannelsen af Den Danske Klavertrio, hvis debutalbum “Romantic Danish Piano Trios” blev modtaget med fremragende anmeldelser.

Efter koncerten vil der være salg af Den Danske Klavertrios CD og signering.

MUSIK AF  Beethoven, Lange-Müller og Brahms

.


Medvirkende

KLAVER  Katrine Gislinge

VIOLIN  Lars Bjørnkjær

CELLO  Toke Møldrup

.


Billetter

Entré for koncerten: 250 kr incl et glas vin i pausen som Sweet Image Huset byder på.

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves.

KØB BILLET NU

.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset åbner en time før forestillingen.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090