DEN DANSKE KLAVERTRIO

.

Kammermusikkoncert i Helsingør Teaterhus

Søndag den 3. marts 2019 havde vi den enorme glæde at kunne vi byde velkommen til tre af landets mest markante musikere: pianist Katrine Gislinge, violinist Lars Bjørnkjær og cellist Toke Møldrup, som kom med Den Danske Klavertrio og et smægtende program med musik af Beethoven, Lange-Müller og Brahms.

Trioen debuterede i 2015 i Weill Recital Hall at Carnegie Hall i New York. Lars Bjørnkjær og Toke Møldrup er særligt kendte fra deres virke som koncertmestre i henholdsvis Det Kongelige Kapel og Copenhagen Phil, og er begge tillige aktive solister. Katrine Gislinge er koncertpianist i international klasse. Fra hvert sit hjørne af musiklivet har de anmelderroste kunstnere i årevis leveret musikalske oplevelser i særklasse. Det personlige venskab og den særlige musikalske forståelse mellem de tre førte til dannelsen af Den Danske Klavertrio, hvis debutalbum “Romantic Danish Piano Trios” blev modtaget med fremragende anmeldelser.

Koncerten i Helsingør Teaterhus var fuldkommen fantastisk!
.
MUSIK AF  Beethoven, Lange-Müller og Brahms

.


Medvirkende

KLAVER  Katrine Gislinge

VIOLIN  Lars Bjørnkjær

CELLO  Toke Møldrup

.


Det store Blüthner koncertflygel

Efter koncerten fortalte pianisten Katrine Gislinge om sin oplevelse af at spille på det store Blüthner koncertflygel, som nu står fast i den smukke gamle koncertsal i Helsingør venligst udlånt til Helsingør Kammeropera af Copenhagen Piano.

.

Tak til Peter Winston Bach for fornem videoproduktion.

© 2016 Helsingør Kammeropera • info@kammeropera.dk • telefon 27457034 • CVR. 37933090